Estonian Institute is small, but we have big plans. We want everybody knew about Estonia, all over the world, in Finland, Hungary, Everywhere! We deliver information through the printed media, and through a website ESTONICA (http://www.estonica.org/en). We also have the culture web portal in Estonian (kultuur.info), Russian (kultuur.info/ru), and English(culture.ee). We are glad that information has reached thousands of people in different corners of the world. They gladly come to Estonia in order to see what they have read on the web portal or in the printed material. We are glad that this way Estonia gains many new friends. I think that Estonian Institute has helped to find thousands of friends. We will be glad if you visit our website and take the brochure. We are located in Tallinn Down Town. We are ready to cooperate and will be glad if you announce your event, and place the information about it on our portal.

  • Эстонский Институт маленький, но у нас большие планы. Мы хотим, чтобы об Эстонии знали во всем мире – в Финляндии, Венгрии, повсюду! Мы распространяем информацию через печатные издания и сайт ESTONICA (http://www.estonica.org/ru), у нас есть также портал культуры – на эстонском (kultuur.info), русском (kultuur.info/ru) и английском ( culture.ee) языках. Мы рады, что информация об Эстонии дошла до тысяч людей в разных уголках мира. Они с радостью приезжают в Эстонию, чтобы у видеть то, о чем прочитали на портале или в печатном издании. Мы рады этому, поскольку таким путем Эстония приобретает много новых друзей. Мы будем рады, если вы посетите наш сайт или придете к нам за брошюрой. Мы находимся в старом городе Таллинна. Мы готовы сотрудничать и будем рады, если вы известите о своем мероприятии, разместите информацию о событии на нашем портале.
  • Eesti Instituut on väike, aga meil on suur plaan. Me tahame tutvustada Eestit kõikjal maailmas ja viia Eesti Soome, Ungarisse – kõikjale! Me jagame infot oma trükiste kaudu ja veebilehel ESTONICA (http://www.estonica.org). Meil on ka kultuuriportaal, me jagame seda eesti (kultuur.info), vene (kultuur.info/ru ) ja inglise keeles (culture.ee). Mul on hea meel, et Eesti info on jõudnud üle maailma, tuhandete inimesteni. Need inimesed tulevad meeleldi Eestisse vaatama seda kõike, mida nad on lugenud veebist või paberilt. Eesti Instituut on aidanud kaasa tuhandete sõprade leidmisel. Meil oleks suur rõõm, kui te tuleksite vaatama meie veebilehti ja astuksite meie juurest läbi, et võtta kaasa mõni trükis. Me asume Tallinna Vanalinnas. Me oleme valmis koostööks ja oleksime rõõmsad, kui te annaksite märku oma sündmusest ja sisestaksite info sündmusest meie portaali.

SHARE
Previous articleLIVEstonia nägu: Joshua Onyenwere, Aafrika tudengite Assotsiatsioon Eestis
Next articleLIVEstonia nägu: Kätlin Kõverik, Integratsiooni Sihtasutus
EST Eesti Instituut on väike, aga meil on suur plaan. Me tahame tutvustada Eestit kõikjal maailmas ja viia Eesti Soome, Ungarisse – kõikjale! Me jagame infot oma trükiste kaudu ja veebilehel ESTONICA (http://www.estonica.org). Meil on ka kultuuriportaal, me jagame seda eesti (kultuur.info), vene (kultuur.info/ru ) ja inglise keeles (culture.ee). Mul on hea meel, et Eesti info on jõudnud üle maailma, tuhandete inimesteni. Need inimesed tulevad meeleldi Eestisse vaatama seda kõike, mida nad on lugenud veebist või paberilt. Eesti Instituut on aidanud kaasa tuhandete sõprade leidmisel. Meil oleks suur rõõm, kui te tuleksite vaatama meie veebilehti ja astuksite meie juurest läbi, et võtta kaasa mõni trükis. Me asume Tallinna Vanalinnas. Me oleme valmis koostööks ja oleksime rõõmsad, kui te annaksite märku oma sündmusest ja sisestaksite info sündmusest meie portaali. ENG Estonian Institute is small, but we have big plans. We want everybody knew about Estonia, all over the world, in Finland, Hungary, Everywhere! We deliver information through the printed media, and through a website ESTONICA (http://www.estonica.org/en). We also have the culture web portal in Estonian (kultuur.info), Russian (kultuur.info/ru), and English(culture.ee). We are glad that information has reached thousands of people in different corners of the world. They gladly come to Estonia in order to see what they have read on the web portal or in the printed material. We are glad that this way Estonia gains many new friends. I think that Estonian Institute has helped to find thousands of friends. We will be glad if you visit our website and take the brochure. We are located in Tallinn Down Town. We are ready to cooperate and will be glad if you announce your event, and place the information about it on our portal. RUS Эстонский Институт маленький, но у нас большие планы. Мы хотим, чтобы об Эстонии знали во всем мире – в Финляндии, Венгрии, повсюду! Мы распространяем информацию через печатные издания и сайт ESTONICA (http://www.estonica.org/ru), у нас есть также портал культуры – на эстонском (kultuur.info), русском (kultuur.info/ru) и английском ( culture.ee) языках. Мы рады, что информация об Эстонии дошла до тысяч людей в разных уголках мира. Они с радостью приезжают в Эстонию, чтобы у видеть то, о чем прочитали на портале или в печатном издании. Мы рады этому, поскольку таким путем Эстония приобретает много новых друзей. Мы будем рады, если вы посетите наш сайт или придете к нам за брошюрой. Мы находимся в старом городе Таллинна. Мы готовы сотрудничать и будем рады, если вы известите о своем мероприятии, разместите информацию о событии на нашем портале.

LEAVE A REPLY