Our first mission is to accommodate academic and non-academic activities for the students of Indonesia here in Estonia. Our second mission is to promote Estonian educational system for  Indonesian cities, so students can come and study in Estonia.

Every month we have different activities. And one of them is always eating and cooking. Because we love to eat Indonesian food, and we love to chat in Indonesian language. You can find us in Tallinn University of Technology, Tallinn University, Tartu University, and also on Internet. If you would like to come to us, you are very welcome. We can talk in English, or we can talk in Estonian. We’d like to learn Estonian from you.

  • Мы занимаемся интеграцией в Эстонии студентов из Индонезии, а также распространяем информации об эстонском образовании в городах Индонезии, чтобы студенты могли приехать сюда учиться. Каждый месяц мы проводим мероприятия. Мы часто готовим еду, потому что очень любим индонезийскую кухню.  А еще мы любим разговаривать на своем языке. Нас вы найдете в любом университете: ТТУ, ТЛУ и ТУ, а также в интернете. Будем рады, если вы захотите прийти к нам. Мы общаемся на английском языке, а с вами готовы выучить и эстонский.

  • Meie missiooniks on Indoneesia tudengite kohandamine Eestis, aga ka Eesti haridust puudutava info levitamine Indoneesias, et sealsed üliõpilased saaksid tulla Eestisse õppima. Igal kuul me korraldame üritusi, me teeme koos süüa, sest väga armastame Indoneesia toitu. Ja veel armastame me rääkida oma keeles.  Meid leiate TTÜ-s, TLÜ-s, TÜ-s  ja netis. Kui soovite külastada meid, olete alati teretulnud!  Me suhtleme inglise keeles, aga teiega  koos oleme valmis õppima ka eesti keelt.

SHARE
Previous articleLIVEstonia nägu: Martin Tulit, “Settle in Estonia” programm
Next article„Räägi minuga“: eesti keele praktikat pakkuv sotsiaalne võrk teeb esimesele tuhandele kasutajale kingitusi
EST Meie missiooniks on Indoneesia tudengite kohandamine Eestis, aga ka Eesti haridust puudutava info levitamine Indoneesias, et sealsed üliõpilased saaksid tulla Eestisse õppima. Igal kuul me korraldame üritusi, me teeme koos süüa, sest väga armastame Indoneesia toitu. Ja veel armastame me rääkida oma keeles. Meid leiate TTÜ-s, TLÜ-s, TÜ-s ja netis. Kui soovite külastada meid, olete alati teretulnud! Me suhtleme inglise keeles, aga teiega koos oleme valmis õppima ka eesti keelt. ENG Our first mission is to accommodate academic and non-academic activities for the students of Indonesia here in Estonia. Our second mission is to promote Estonian educational system for Indonesian cities, so students can come and study in Estonia. Every month we have different activities. And one of them is always eating and cooking. Because we love to eat Indonesian food, and we love to chat in Indonesian language. You can find us in Tallinn University of Technology, Tallinn University, Tartu University, and also on Internet. If you would like to come to us, you are very welcome. We can talk in English, or we can talk in Estonian. We’d like to learn Estonian from you. RUS Мы занимаемся интеграцией в Эстонии студентов из Индонезии, а также распространяем информации об эстонском образовании в городах Индонезии, чтобы студенты могли приехать сюда учиться. Каждый месяц мы проводим мероприятия. Мы часто готовим еду, потому что очень любим индонезийскую кухню. А еще мы любим разговаривать на своем языке. Нас вы найдете в любом университете: ТТУ, ТЛУ и ТУ, а также в интернете. Будем рады, если вы захотите прийти к нам. Мы общаемся на английском языке, а с вами готовы выучить и эстонский.

LEAVE A REPLY