Many people know Indonesia only by Bali Island. But as you know we have  17 thousand islands. We have 600 different ethnics, and 1200 different languages. What we like to do is to have martial art class, cuisine class, and cultural night events. You can find us in Tallinn, or in Pärnu.

  • Многие люди думают об острове Бали, когда слышат об Индонезии. Но как известно, у нас есть более 17 тысяч остров. Там проживает около 600 различных национальностей и 1200 языков. Мы любим заниматься единоборствами, кулинарией, а также проводим культурные вечера. Нас можно найти в Таллинне или Пярну.

  • Paljud inimesed seostavad Indoneesiat Bali saarega, aga tegelikult on meil üle 17 000 saare, kus elab ca 600 rahvust. Riigis räägitakse 1200 erinevat keelt. Meile meeldib tegeleda võitluskunstide ja kokkamisega, me korraldame kultuuriõhtuid. Leiate meid Tallinnas, Pärnus.

SHARE
Previous articleLIVEstonia nägu: Imedi Keikešvili, Gruusia kultuuriühendus Samshoblo
Next articleLIVEstonia nägu: Jelena Parfjonova, MTÜ Lapsepõlve Akadeemia
EST Paljud inimesed seostavad Indoneesiat Bali saarega, aga tegelikult on meil üle 17 000 saare, kus elab ca 600 rahvust. Riigis räägitakse 1200 erinevat keelt. Meile meeldib tegeleda võitluskunstide ja kokkamisega, me korraldame kultuuriõhtuid. Leiate meid Tallinnas, Pärnus. ENG Many people know Indonesia only by Bali Island. But as you know we have 17 thousand islands. We have 600 different ethnics, and 1200 different languages. What we like to do is to have martial art class, cuisine class, and cultural night events. You can find us in Tallinn, or in Pärnu. RUS Многие люди думают об острове Бали когда слышат об Индонезии. Но как известно, у нас есть более 17 тысяч остров. Там проживает около 600 различных национальностей и 1200 языков. Мы любим заниматься единоборствами, кулинарией, а также проводим культурные вечера. Нас можно найти в Таллинне или Пярну.

LEAVE A REPLY