Crowdfunding platform Hooandja have financed over 800 projects in various focus areas within 5 years of work. For example the publication of musical editions, sending the satellite to the orbit, building the school roofs, buying the musical instruments, and others. We receive money from 188 counties for the support of our projects. 2,4 millions euros were collected in total. If you wish to support your project or to find out what’s going on, visit our website www.hooandja.ee

  • Kраудфандинговая платформа Hooandja профинансировала за пять лет работы более 800 проектов из разных сфер деятельности. Например, выпуск музыкальных изданий, отправка спутника на орбиту,  ремонт школьных крыш, покупка музыкальных инструментов и др. Для поддержки проектов мы получили деньги из 188 стран. Всего собрано 2,4 миллиона евро. Если вы хотите поддержать свой проект или узнать, что у нас интересного, заходите на наш сайт  http://www.hooandja.ee

  • Ühisrahastusplatvormi Hooandja on tegutsenud viis aastat ja rahastanud üle 800 projekti erinevatest valdkondadest. Nende hulgas on muusikatrükiste väljaandmine,  satelliidi orbiidile saatmine, koolide katuste ehitamine, muusikainstrumentide ostmine ja teised kümnete valdkondade projektid. Meie kaudu annavad raha toetajad 188 riigist. Kokku oleme korjanud üle 2,4 miljoni euro. Kui tahad oma projekti toetada või  vaadata, mida huvitavat meil on, tule meie kodulehele http://www.hooandja.ee

SHARE
Previous articleLIVEstonia nägu: Кристина Авдонина, Johannes Mihkelsoni Keskus
Next articleLIVEstonia nägu: Tatjana Zabašta, Eesti Nukukunsti Maja
Ühisrahastusplatvormi Hooandja on tegutsenud viis aastat ja rahastanud üle 800 projekti erinevatest valdkondadest. Nende hulgas on muusikatrükiste väljaandmine, satelliidi orbiidile saatmine, koolide katuste ehitamine, muusikainstrumentide ostmine ja teised kümnete valdkondade projektid. Meie kaudu annavad raha toetajad 188 riigist. Kokku oleme korjanud üle 2,4 miljoni euro. Kui tahad oma projekti toetada või vaadata, mida huvitavat meil on, tule meie kodulehele www.hooandja.ee ENG Crowdfunding platform Hooandja have financed over 800 projects in various focus areas within 5 years of work. For example the publication of musical editions, sending the satellite to the orbit, building the school roofs, buying the musical instruments, and others. We receive money from 188 counties for the support of our projects. 2,4 millions euros were collected in total. If you wish to support your project or to find out what’s going on, visit our website www.hooandja.ee RUS Kраудфандинговая платформа Hooandja профинансировала за пять лет работы более 800 проектов из разных сфер деятельности. Например, выпуск музыкальных изданий, отправка спутника на орбиту, ремонт школьных крыш, покупка музыкальных инструментов и др. Для поддержки проектов мы получили деньги из 188 стран. Всего собрано 2,4 миллиона евро. Если вы хотите поддержать свой проект или узнать, что у нас интересного, заходите на наш сайт www.hooandja.ee

LEAVE A REPLY