SHARE
Previous articleDepressioonist ja stressist
Next articleJIVE NATION EVENTS
EST Korea rahvatants kuulub Lõuna-Korea traditsioonide hulka. Näiliselt on Korea tants lihtne, samas on see kunst, mis nõuab suurt vaeva ja pühendumist. Kui teid huvitab Korea rahvatants, tulge meile külla. Oleme avatud loomingulistele Ideedele, ühisprojektidele ja esinemistele. ENG Korean Traditional Dance is the national treasure of South Korea. In spite of that the dance seems to be easy, Korean dance is an art which requires the total dedication and persistence. If you are interested in Korean traditional dance, come visit us. We are open for every al ideas, joint projects, and performance. RUS Корейский традиционный танец - национальное достояние Южной Кореи. При видимой легкости, корейский танец - это искусство, требующее самоотдачи и упорства. Если вам интересен корейский традиционный танец, приходите к нам. Мы открыты для творческих идей, совместных проектов и выступлений.

LEAVE A REPLY