We are travelers who bring the Chuvash music to the new lands. We are diplomats as our music bridges East and West. We are rebels who support a unique endangered language and culture. We welcome you: “Salam!”

  • Мы путешественники, которые несут чувашскую музыку и пентатонику в новые страны. Мы дипломаты, чья музыка объединяет Запад и Восток. Мы бунтари, которые поддерживают язык и культуру, которые находятся под угрозой исчезновения. Мы говорим вам: "Салам!"

  • Me oleme rändajad, kes toovad tšuvaši rahvamuusikat uutele maadele. Me oleme diplomaadid, kelle muusika ühendab Ida ja Läänt. Me oleme mässajad, kes toetavad haruldast ohustatud keelt ja kultuuri. Me ütleme teile “Salam!”

SHARE
Previous articleLIVEstonia in faces: Julia Stepanova, NGO Eriline Maailm
Next articleLIVEstonia in faces: Einike Sooväli, Estonian Open Air Museum
We are travelers who bring the Chuvash music to the new lands. We are diplomats as our music bridges East and West. We are rebels who support a unique endangered language and culture. We welcome you: “Salam!” Me oleme rändajad, kes toovad tšuvaši rahvamuusikat uutele maadele. Me oleme diplomaadid, kelle muusika ühendab Ida ja Läänt. Me oleme mässajad, kes toetavad haruldast ohustatud keelt ja kultuuri. Me ütleme teile “Salam!” Мы путешественники, которые несут чувашскую музыку и пентатонику в новые страны. Мы дипломаты, чья музыка объединяет Запад и Восток. Мы бунтари, которые поддерживают язык и культуру, которые находятся под угрозой исчезновения. Мы говорим вам: "Салам!"

LEAVE A REPLY