National minorities organisation Raduga placed  in Pärnu, we unite organisations not only in Pärnu, but Sindi and Haapsalu. Since the year 1991, we are celebrating the Pancake Week every year. We also host the Festival Multicultural Pärnu for 22 years. People of all ages participate: From elders to kindergarten. We dance, sing, draw, and knit. So you can come to visit us, write to us.

  • Объединение национальных меньшинств «Радуга»  находится в Пярну, но объединяет организации не только Пярну, но и Синди и Хаапсалу. С 1991 года мы ежегодно отмечаем Масленицу; вот уже 22 года проводим фестиваль «Мультикультурный Пярну». В наших мероприятиях участвуют люди всех возрастов, от пожилых до детсадовских малышей. Мы танцуем, поем, рисуем, вяжем. Так что приезжайте, пишите.

  • Vähemusrahvuste Liit Raduga asub Pärnus, ent meiega on liitunud lisaks Pärnule ka Sindi ja Haapsalu. Alates 1991. aastast tähistame me igal aastal vastlaid; 22. aastat järjest korraldame "Multikultuurne Pärnu" festivali. Meie üritustel osalevad  inimesed igas vanuses – vanuritest mudilasteni. Me tantsime, laulame, maalime ja koome. Tulge külla, kirjutage meile!

SHARE
Previous articleLIVEstonia in faces: Aleksandr Dusman, Integration centre of Ida-Virumaa
Next articleLIVEstonia in faces: Kaisa-Triin Kosenkranius, Work in Estonia
EST Vähemusrahvuste Liit Raduga asub Pärnus, ent meiega on liitunud lisaks Pärnule ka Sindi ja Haapsalu. Alates 1991. aastast tähistame me igal aastal vastlaid; 22. aastat järjest korraldame "Multikultuurne Pärnu" festivali. Meie üritustel osalevad inimesed igas vanuses – vanuritest mudilasteni. Me tantsime, laulame, maalime ja koome. Tulge külla, kirjutage meile! ENG National minorities organisation Raduga placed in Pärnu, we unite organisations not only in Pärnu, but Sindi and Haapsalu. Since the year 1991, we are celebrating the Pancake Week every year. We also host the Festival Multicultural Pärnu for 22 years. People of all ages participate: From elders to kindergarten. We dance, sing, draw, and knit. So you can come to visit us, write to us. RUS Объединение национальных меньшинств «Радуга» находится в Пярну, но объединяет организации не только Пярну, но и Синди и Хаапсалу. С 1991 года мы ежегодно отмечаем Масленицу; вот уже 22 года проводим фестиваль «Мультикультурный Пярну». В наших мероприятиях участвуют люди всех возрастов, от пожилых до детсадовских малышей. Мы танцуем, поем, рисуем, вяжем. Так что приезжайте, пишите.

LEAVE A REPLY