Lyra house is in Tallinn. We unite many national minority societies. We are convinced here is no future without the past. And the societies which are united in our organization prove it. Despite the fact that there are 10th of various societies in our organization, I’m happy that they always find a common language. It is delivered through the language of culture. 

We are open every day. And very often we have various events. There are a lot of charity concerts and festivals. We have events not only for children, but for adults as well. We have seminars and congress on a topic of national minorities, their problems and difficulties.

  • Центр объединения нацменьшинств «Лира» находится в Таллинне, мы объединяем десятки организаций национальных меньшинств.  Мы уверены, что без прошлого не может быть будущего. Это доказывают наши национальные общества, которые входят в «Лиру». Я рада, ведь несмотря на то, что у нас представлены многие нацменьшинства, они всегда находят один общий язык, передающийся через язык культуры. Мы открыты каждый день,у нас часто проходят разные мероприятия –

    много благотворительных концертов, фестивалей. Мы проводим мероприятия не только для детей, но и для взрослых: семинары и конгрессы, затрагивающие тему национальных меньшинств - проблемы и сложности, с которыми они здесь сталкиваются.

  • Lüüra  maja asub Tallinnas, selle katuse all on ühinenud kümned vähemusrahvuste organisatsioonid. Ilma minevikuta  ei saa olla tulevikku. Seda tõestavad ka Lüüras tegutsevad rahvusseltsid. Meid teeb rõõmsaks, et Lüüras on esindatud paljud  vähemusrahvused ja et nad alati leiavad ühise keele, mis kandub edasi kultuurikeele kaudu. Me oleme avatud iga päev, meil  toimub  palju üritusi, sh heategevuse kontserdid  ja festivalid. Meie üritused on mõeldud mitte ainult lastele, vaid ka täiskasvanutele:  seminarid ja kongressid, kus käsitletakse vähemusrahvusi puudutavaid teemasid.

SHARE
Previous articleLIVEstonia in faces: Maarja Pajusalu, farm Teispere
Next articleLIVEstonia in faces: Marina Jerjomina, Studio Joy
EST Lüüra maja asub Tallinnas, selle katuse all on ühinenud kümned vähemusrahvuste organisatsioonid. Ilma minevikuta ei saa olla tulevikku. Seda tõestavad ka Lüüras tegutsevad rahvusseltsid. Meid teeb rõõmsaks, et Lüüras on esindatud paljud vähemusrahvused ja et nad alati leiavad ühise keele, mis kandub edasi kultuurikeele kaudu. Me oleme avatud iga päev, meil toimub palju üritusi, sh heategevuse kontserdid ja festivalid. Meie üritused on mõeldud mitte ainult lastele, vaid ka täiskasvanutele: seminarid ja kongressid, kus käsitletakse vähemusrahvusi puudutavaid teemasid. ENG Lyra house is in Tallinn. We unite many national minority societies. We are convinced here is no future without the past. And the societies which are united in our organization prove it. Despite the fact that there are 10th of various societies in our organization, I’m happy that they always find a common language. It is delivered through the language of culture. We are open every day. And very often we have various events. There are a lot of charity concerts and festivals. We have events not only for children, but for adults as well. We have seminars and congress on a topic of national minorities, their problems and difficulties. RUS Дом объединения нацменьшинств «Лира» находится в Таллинне, мы объединяем десятки организаций национальных меньшинств. Мы уверены, что без прошлого   не может быть будущего. Это доказывают наши национальные общества, которые входят в «Лиру». Я рада, ведь несмотря на то, что у нас представлены многие нацменьшинства, они всегда находят один общий язык, передающийся через язык культуры. Мы открыты каждый день,у нас часто проходят разные мероприятия – много благотворительных концертов, фестивалей. Мы проводим мероприятия не только для детей, но и для взрослых: семинары и конгрессы, затрагивающие тему национальных меньшинств - проблемы и сложности, с которыми они здесь сталкиваются.

LEAVE A REPLY